Selecteer een pagina

Niet te geloven, maar 21 uur geleden heeft iemand, vanuit WordPress.com, mij een antwoord  gestuurd, op mijn vraag: “Hoe kom ik weer op mijn blog?”  Vanaf eind november worstelde ik al met deze vraag. Als ik aan iemand, via twitter, of gewoon bekenden, vroeg: “Weet jij of iemand hoe ik weer op mijn WordPress.com blog kan komen?” bleef iedereen het antwoord schuldig. Sterker nog, niemand antwoordde. Nee, niet waar, Dorothé van http://djaktief.wordpress.com/ heeft me geholpen. Buiten haar leek ik echt een roepende in de woestijn. 

Maar goed, laat ik deze periode maar achter mij laten, en verder gaan met waar ik dit blog voor begonnen ben. Dit is de relatie weergeven tussen Baclofen en verslaving. Wat ik wel erg jammer vind is, dat verschillende komende artikelen niet meer ‘heet van de naald’ zijn. Maar dat is nu niet (meer) anders. Sommige situaties heb ik opgeschreven, om het later hier te kunnen vermelden. Het is namelijk van het grootste belang, dat mensen die Baclofen voor hun verslaving gaan gebruiken, weten wat de werking zou kunnen zijn. Ik ben er van overtuigd, en dit wordt ook bevestigd door mijn verslavingsarts, dat de werking voor ieder mens verschillend is. 

Mijn leven is sinds 24 november 2011, toen ik begonnen ben met het slikken van Baclofen, zo grandioos veranderd. Soms zo geweldig, die veranderingen. Maar soms ook zo intens verdrietig, dat het bijna niet te behappen is – lieve lezertjes – maar daar ga ik jullie alles over vertellen. In de hoop, dat er nu geen strubbelingen zich meer voor zullen doen, in mijn blog over Baclofen en verslaving.