Selecteer een pagina

Opeens wordt het duidelijk. Iets wat ik natuurlijk altijd al wist, maar wat nu weer in al zijn/haar onvriendelijkheid, superieur gedrag, houding van: ik-ben-zo-veel-beter-dan-jij, gedrag van: je-bestond-eigenlijk-niet, en nog zo veel meer weer naar boven kwam. Er was nu ook zoveel boosheid bij van mijn kant en kwaadheid kwam er los ook van mijn kant, een gevoel kwam er over mij: 

EN NU IS HET GENOEG, NU PIK IK DIT NIET MEER EN IK NEEM ZEKER GEEN ALCOHOL, OM DIT GEVOEL TE DEMPEN!!!

Wie de rest heeft gelezen van deze pagina, heeft het gelezen, het zij zo . Inmiddels is mijn anonimiteit redelijk verdwenen. In het begin was dit zo maar steeds meer mensen horen van mijn site en lezen haar. De rest van deze post is teveel persoonlijk, zodat ik deze niet meer openbaar kan laten staan, in mijn optiek… dus laat ik het hierbij.